Goed Doel

U weet een Goed Doel? Vertel het ons!


Het idee van een Goede Doelen Klus is om projecten die anders niet uitgevoerd hadden kunnen worden,alsnog mogelijk te maken. Of om instellingen/verenigingen die een enorme tegenslag hebben gehad weerop de rit te krijgen (bijvoorbeeld een buurthuis dat nodig opgeknapt moet worden). In de aanmelding dient duidelijk omschreven te worden waar een Goede Doelen Klus voor wordt ingezet.
 


Goede Doelen Klus 2014/2015


De keuze van het Goede Doelen Klus 2014/2015 was het Nederlands Watermuseum in Arnhem. De saaie, grijze betonnen kelder is door de Quality Painters in samenwerking met de vrijwilligers van het Watermuseum omgetoverd tot een kleurrijke vrolijke waterwereld. Het was niet alleen een mooi project om samen onder handen te nemen. Het heeft door alle publiciteit ook nog een positief effect. Een mooi voorbeeld van het bundelen van krachten.

 

 

2015/2016 was het de: Hospice de Rozenheuvel die in aanmerking kwam.

Een bijzondere locatie in stand gehouden door het; Leger des Heils en waar heel veel vrijwilligers bijdragen om; leven toe te voegen aan de dagen! Een zeer dankbaar project waar wij als schilders echt van onder de indruk waren. In deze locatie zijn diverse ruimtes opgeknapt en weer voorzien van een fris uiterlijk. Een bijzondere ruimte was de oude "rook-serre" deze is volledig opgeknapt en voorzien van lichte tinten, tevens is er nieuw glas op het dak geplaatst, hierdoor ontstaat er een ruimte met een geweldig uitzicht op de omgeving.

 


 Voorwaarden:
Hier vindt u de voorwaarden voor aanmelding van een "Goede Doelen" Klus op een rij. Als u hier vragen over heeft, kunt u uw vraag via het contactformulier stellen. Het aanmelden van een goed doel kan uitsluitend via het aanmeldformulier.
                                                                                   
 naar de voorwaarden


 

Let op: een vereniging of instelling dient voor 10 Oktober aangemeld te worden om in aanmerking te komen voor een jaarlijkse "Goede Doelen" klus. Wanneer uw aanmelding na deze datum wordt ontvangen zal uw vereniging of instelling automatisch worden geregistreerd voor een "Goede Doelen" klus van volgend jaar.

                                                         Naar het aanmeldformulier