Regio-Leden
 

Iedere huizenbezitter weet hoe belangrijk onderhoud is. Goed onderhoud voorkomt niet alleen veel ellende, het verhoogt ook de waarde van uw huis. Het is daarom belangrijk het onderhoud niet door de eerste de beste te laten doen.

G&T Schilders heeft jarenlange ervaring in schilderen, glasherstel en behangen. Wij streven constant naar hoogstaande kwaliteit. Dat begint al bij onze leveranciers en eindigt bij u als klant. Zo kunt u verzekerd zijn van optimale en complete service, van begin tot eind.


 Vakbekwame schilders met veel ervaring en kennis van zaken! Wij combineren ons vakmanschap met uw wensen voor duurzaam onderhoud. Dat is onze ambitie! Wij kiezen bewust voor duurzame materialen van uitstekende kwaliteit én wij vertalen uw wensen naar een passend (kleur)advies.


Firing Schilderwerken


Is een schildersbedrijf uit Arnhem, dat zich specialiseert in de oude woning.

Ik werk op ambachtelijke wijze teneinde het meest duurzame resultaat te bereiken. Met tijd en aandacht streef ik er naar uw huis zo dicht mogelijk naar oorspronkelijke staat terug te brengen.
In 2006 zijn wij met ons schildersbedrijf van start gegaan. De kracht van ons bedrijf zit hem o.a. in het werken met kwaliteitsproducten, duidelijke offertes, nazorg en het nakomen van gemaakte afspraken. 
Alle schilderwerken worden professioneel uitgevoerd, en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de uitvoering van het schilderwerk wilt u niet alleen een mooi resultaat, maar u wilt ook dat het duurzaam is. Daarom gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteitsproducten.

Als u op zoek bent naar kwaliteit en openheid in een schildersbedrijf, dan bent u bij Rob Schepers Schilderwerken aan het juiste adres. Klantcontact en eerlijkheid staat bij ditvakbedrijf hoog in het vaandel. Naast kwalitatief hoogstaand schilderwerk, kunt u Rob Schepers Schilderwerken ook inhuren als het gaat om het zetten van glas, of houtrot reparatie. Echter gaat dit bedrijf verder dan het leveren van kwaliteit. Het onderhoud plegen aan uw huis behoort ook tot de mogelijkheden.


     

Goed onderhoud is essentieel om de woning mooi en gezond te houden en erger te voorkomen.
Door tijdig en vakkundig onderhoud kunt u dus zelfs de kosten beperkt houden en is daarmee wellicht goedkoper dan u denkt!

Door gebruik te maken van duurzame materialen van de beste merken zoals bijvoorbeeld Sikkens, kan gegarandeerd uw woning weer goed beschermd worden tegen weersinvloeden. Het gaat hierbij niet alleen om de juiste uitstraling, maar vooral ook om het juiste verfsysteem en de juiste voorbehandeling van de ondergrond (schuren en plamuren) en de opbouw van de verflagen. De behandeling is afhankelijk van de staat van onderhoud, de locatie en uw persoonlijke wensen.